Două decese din cauza coronavirus la spitalul din Caracal

deces romania coronavirusDouă decese din cauza coronavirus au fost înregistrate la Spitalul Municipal Caracal.

Este vorba despre un bărbat de 61 de ani, din comuna Bârza, care a fost transferat la unitatea medicală suport COVID-19 de la Spitalul Județean de urgență Slatina, în data de 2 august. Decesul a fost înregistrat în cursul zilei de luni. Bărbatul avea și alte boli asociate, printre care diabet zaharat tip II, arteriopatie bilaterală obliterantă, insuficiență acută severă protezată mecanic și hiperpotasemie.

Al doilea deces este al unui bărbat în vârstă de 71 de ani, care a fost transferat de la un spital din orașul Hațeg, județul Hunedoara, pe 2 august. Avea probleme medicale sechele accident vascular cerebral, insuficiență respiratorie, cardiopatie ischiemică acută și hiperteniune arterială, luni acesta a încetat din viață.

De la începutul pandemiei, în județul Olt au fost înregistrate 24 de decese ale unor persoane diagnosticate cu coronavirus, toate acestea având și alte comorbidități.

 

 

 

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.