Jandarm infectat cu Covid-19

jandarmUn jandarm a fost testat pozitiv pentru Covid-19. Bărbatul a luat virusul prin contact cu o rudă, potrivit unui comunicat de presă.

Jandarmul a raportat imediat iar la nivelul unității și au fost luate, de urgență, toate măsurile necesare pentru izolarea atât a jandarmului în cauză, cât și a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice, încă din faza în care era doar suspect, arată Grupul de Comunicare Strategică.

Jandarmul infectat cu COVID-19, dar şi cei cu care acesta a intrat în contact au fost izolaţi, precizează joi Jandarmeria Capitalei.

"În urma verificărilor efectuate, jandarmul respectiv a contractat virusul în cadrul familial, prin contact cu o rudă. Acesta a raportat imediat, iar la nivelul unităţii au fost luate, de urgenţă, toate măsurile necesare referitoare la izolarea atât a jandarmului în cauză, cât şi a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice, încă din faza în care era doar suspect", arată sursa citată.

De asemenea, la nivelul unităţii au fost luate măsuri de igienizare şi dezinfecţie preventive, care să asigure condiţiile optime de exercitare a atribuţiilor tuturor cadrelor militare.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...