Al 13-lea deces din cauza Covid-19 în România

deces romania coronavirusÎn această dimineață a fost înregistrat cel de-al 13-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus, anunță Grupul de Comunicare Strategică.

Este vorba despre o femeie din județul Caras-Severin în vârstă de 72 de ani, tranferată în seara zilei de 24 martie la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Timișoara, de la Spitalul Județean de Urgență Reșița.

Femeia fusese internată la Terapie Intensivă în 21 martie.

Persoana decedată a avut istoric de călătorie în străinătate. Venise din Spania (Madrid) și s-a aflat în autoizolare la domiciliu din 20 martie a.c. Femeia suferea de afecțiuni preexistente - diabet, fibrilație atrială, cardiopatie ischemică. Inițial, autoritățile spuneau că pacienta nu avea istoric de călătorie și nici nu a fost identificat un contact pozitiv.

 

 

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.