Licitație reluată pentru un tronson din drumul expres Craiova - Pitești

autostrada bucuresti craiovaS-a reluat licitația pentru proiectarea și execuția tronsonului 4 al drumului expres Craiova - Pitești. 

Tronsonul va avea o lungime de 31 km și va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt si Argeș.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că a ridicat suspendarea procedurii în privința tronsonului 4, astfel că a fost acordat un nou termen limită de depunere al ofertelor până la data de 24.02.2020.

Companiile interesate au dreptul de a adresa noi solicitări de clarificare până la ultimul termen menționat în cadrul documentatiei de atribuire (21 de zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor). „CNAIR SA va răspunde la aceste solicitări, precum și la cele adresate deja de operatorii economici ulterior primului termen limită menționat în documentația de atribuire, cu respectarea termenului de 12 zile înainte de termenul limită de depunere al ofertelor”, anunță compania.

Durata contractului este de 36 luni. Tronsonul 4 are o lungime de 31,81 km și va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt si Argeș.

Valoarea estimată a Tronsonului 4 este de 909.669.122,09 Lei fără TVA.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...