Cum va fi vremea până pe 15 decembrie

  meteo 2 15 decembrie 2019Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, prognoza meteo pe două săptămâni. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, în intervalul 2 - 15 decembrie 2019.

  MUNTENIA

  Până în jurul datei de 6 decembrie, vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea, cu temperaturi minime de -5...0 grade, mediat regional, în timp ce maximele se vor încadra între 2 și 6 grade. Apoi, în perioada 7-10 decembrie, încălzirea treptată a vremii va determina valori diurne de 8...11 grade și nocturne de 2...5 grade. Ulterior, temperatura va avea variații de la o zi la alta, iar estimările prognostice indică situarea acestora peste cele climatologic specifice în a doua decadă a lunii decembrie.

  La începutul intervalului, local vor fi ploi, lapoviță și trecător ninsori slabe cantitativ, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește din nou după data de 10 decembrie.

  OLTENIA

  Vremea va fi în răcire în prima parte a intervalului, cu valori termice apropiate de cele climatologic specifice, maxime de 3...6 grade și minime de -6...-1 grad, în medie. În perioada 7-10 decembrie vremea se va încălzi determinând valori diurne de 6...11 grade și nocturne de -2...2 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului de referință, vor fi variații termice de la o zi la alta, dar în ansamblu se estimează un regim termic caracterizat de valori ușor peste cele normale în a doua decadă a lunii decembrie.

  La începutul intervalului vor fi precipitații slabe, mixte, iar probabilitatea de apariție a acestora va crește din nou după data de 10 decembrie.

  LA MUNTE

  La începutul intervalului va fi o vreme rece, cu valori medii de -6...-2 grade ziua și -12...-8 grade noaptea. Între 6 și 10 decembrie, valorile termice, în special cele diurne, vor fi în creștere, astfel că maximele se vor încadra între 2 și 6 grade, iar minimele între -5 și -1 grad, în medie.

  Va ninge la începutul intervalului, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi din nou în creștere începând cu 10 decembrie.

  BANAT

  Intervalul va debuta cu vreme rece, mai ales în cursul nopților, astfel că se vor înregistra temperaturi maxime de 2...6 grade și minime de -6...-1 grad, în medie. În intervalul 7-10 decembrie, procesul de încălzire a vremii va determina valori diurne de 7...10 grade și nocturne de 0...4 grade, mediat regional. Ulterior, temperatura va avea variații de la o zi la alta, iar estimările prognostice indică situarea valorilor în jurul sau chiar peste cele normale în a doua decadă a lunii decembrie.

  Vor fi precipitații mixte la începutul inervalului, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește din nou în cea de-a doua săptămână.

  CRIŞANA

  Vremea va fi rece în prima parte a intervalului când se vor înregistra, în medie, temperaturi maxime de 1...5 grade și minime de -6...-2 grade. În perioada 7-10 decembrie, încălzirea vremii va determina valori diurne de 5...10 grade și nocturne de 0...3 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului de referință, vor fi variații termice de la o zi la alta, dar în ansamblu se estimează un regim termic ușor peste cel normal în a doua decadă a lunii decembrie.

  Vor fi precipitații mixte la debutul perioadei de referință, apoi probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi din nou în creștere în cea de-a doua săptămână.

  TRANSILVANIA

  Intervalul va debuta cu o vreme rece, în special dimineața și noaptea, când minimele vor fi negative în toată regiunea și se vor situa într-un ecart mediu de -8...-3 grade; valorile diurne vor fi în general de 0...4 grade. Ulterior, încălzirea vremii va determina în perioada 7-10 decembrie înregistrarea unor temperaturi mediate regional de 4...8 grade ziua și de -2...1 grad noaptea. Până la sfârșitul intervalului de prognoză estimările prognostice indică o probabilitate mai mare pentru un regim termic caracterizat de valori -mai ales cele maxime- peste cele normale în a doua decadă a lunii decembrie.

  La începutul intervalului vor fi predominant ninsori, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește din nou în cea de-a doua săptămână.

  MARAMUREŞ

  Va fi o vreme rece în primele zile, când în medie se vor înregistra temperaturi maxime de 0...4 grade și minime de -8...-4 grade. Din data de 7 decembrie vremea se va încălzi determinând valori diurne de 5...8 grade și nocturne de -3...-1 grad. Apoi, după 10 decembrie, vor fi variații termice de la o zi la alta, dar în ansamblu se estimează un regim termic caracterizat de valori ușor peste cele normale în a doua decadă a lunii decembrie.

  La începutul intervalului va ninge, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va crește din nou după data de 8 decembrie.

  MOLDOVA

  Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme relativ rece, cu temperaturi maxime de 2...5 grade și minime de -5...-3 grade. Încălzirea vremii din perioada 7-10 decembrie va determina înregistrarea unui ecart mediu diurn de 5...8 grade și nocturn de -2...2 grade. Ulterior, temperatura va avea variații de la o zi la alta, iar estimările prognostice indică situarea acestora în jurul sau chiar peste cele normale în a doua decadă a lunii decembrie.

  La începutul intervalului vor fi mai ales ninsori și lapoviță, apoi probabilitatea de apariție a precipitațiilor slabe cantitativ va fi din nou în creștere începând cu data de 10 decembrie.

  DOBROGEA

  Vremea va fi în răcire la începutul intervalului, astfel că se vor înregistra, în medie, temperaturi maxime de 2...7 grade și minime de -2...3 grade. În perioada 7-10 decembrie, încălzirea treptată a vremii va determina valori diurne de 8...11 grade și nocturne de 2...5 grade. Ulterior, temperatura va avea variații de la o zi la alta, iar estimările prognostice indică situarea acestora peste cele normale în a doua decadă a lunii decembrie.

  Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai mare după data de 10 decembrie.

  Actualitate

  Marți, 14 Iulie 2020 14:24

  Două persoane au decedat în ultimele 24 de ore din caruza coronavirusului pe teritoriul județului...

  Național

  Marți, 14 Iulie 2020 13:59

  Raed Arafat este ameninţat cu moartea, pe Facebook, de un adept al teoriei conspiraţiei potrivit...

  Social

  Marți, 14 Iulie 2020 13:36

  În ultimele zile au fost foarte multe cazuri de persoane infectate cu noul Coronavirus. Situația...

  Economic

  Marți, 14 Iulie 2020 08:55

  Numărul de credite aprobate de cei 21 de finanțatori participanți la programul de susţinere a...

  Național

  Marți, 14 Iulie 2020 08:44

  Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, luni seară, că prelungirea stării de alertă, după 15...

  Social

  Luni, 13 Iulie 2020 16:20

  Regatul Unit a stabilit mai multe detalii ale sistemului de imigrare bazat pe un punctaj, anunţat...

  Actualitate

  Luni, 13 Iulie 2020 15:28

  Prefectul Florin Homorean este unul dintre ultimele cazuri confirmate în județ cu noul...

  Evenimente

  Luni, 13 Iulie 2020 14:28

  Un bărbat de 37 de ani, din comuna Ianca, este acuzat că şi-a omorât prietenul de pahar, în urma...

  Actualitate

  Luni, 13 Iulie 2020 13:39

  Grupul de Comunicare Strategică atrage atenția asupra unui mesaj fals, atribuit Secretarului de...

  Social

  Luni, 13 Iulie 2020 12:38

  România este printre primele zece țări din Uniunea Europeană (UE) în care populația a scăzut în...

  Național

  Luni, 13 Iulie 2020 11:00

  Tot mai multe state interzic accesul cetățenilor români sau le condiționează intrarea pe...

  Evenimente

  Luni, 13 Iulie 2020 06:52

  Un bărbat de 33 de ani, din comuna Schitu, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean...

  © Slatina TA. Drepturi rezervate
  Free Joomla! templates by Engine Templates