Un nou procuror şef la DIICOT Olt

sef nou diicot oltLa şefia instituţiei se va întoarce procurorul Alexandru Dragomir.

Biroul Teritorial Olt al DIICOT a rămas fără procuror şef după ce reprezentanţii CSM au aprobat, pe 7 noiembrie, demisia procurorului Ionuţ Călina.

Propunerea de delegare în funcţia de procuror şef al DIICOT Olt a lui Alexandru Dragomir, procuror în cadrul aceleiaşi instituţii, va fi dezbătută joi, 14 noiembrie, în cadrul şedinţei Secţiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.

Alexandru Dragomir a mai ocupat această funcţie şi în anul 2017. În luna martie a acestui an a fost delegat în funcţia de conducere, când l-a înlocuit pe procurorul Claudiu Negrilă, şi a fost şef al DIICOT până în luna decembrie a aceluiaşi an.

Alexandru Dragomir are 45 de ani şi este procuror încă din anul 1997. A lucrat în cadrul Parchetelor din Oraviţa şi Slatina, iar în 2007 a ocupat şi funcţia de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina. În cadrul DIICOT Olt, procurorul Dragomir îşi desfăşoară activitatea de la jumătatea anului 2008, adică de peste 11 ani.

 

 

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Culinar

Ouăle roşii, simbol al Sărbătorii Sfintelor Paşti, alături de tradiţionala pască şi de cozonaci se pregătesc, de obicei, în Joia Mare. Ouăle înroşite în această zi, potrivit tradiţiei, nu se strică pe tot parcursul anului, chiar mai mult, nu se vor strica niciodată.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.