Încep lucrările pe tronsonul din Olt al drumului expres

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

lucrari drum expres imn judetul OltCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a predat amplasamentul pentru amenajarea tronsonului din Olt al drumului expres către constructor. În câteva zile vor începe lucrările, planul companiei care execută lucrările fiind să facă mai întâi șoselele ocolitoare pentru Slatina și Balș.

UMB Spedition, firma care va construi Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova – Slatina – Pitești își organizează șantierul pentru a începe lucrările. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care au predat amplasamentul, întreaga suprafață necesară amenajării șoselei fiind expropriată.

„Constructorul este pregătit cu utilaje, muncitori și tot ce e nevoie pentru a deschide șantierul”, a declarat Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al CNAIR.

Potrivit sefului SDN Slatina, Adrian Motorga în acest moment „a fost predat amplasamentul către consorțiul care va face lucrările la Drumul Expres de pe raza județului Olt. În perioada imediat următoare vor fi făcute operațiuni absolute necesare înaintea începerii șantierului. Obligatoriu va trebui trasată lucrarea, va fi făcută operațiunea de deminare și de asemenea partea de cercetare arheologică preliminară. După ce se încheie acestă procedură, constructorul poate intra să execute lucrări pe amplasament“.

Tronsonul 2 , de 39,85 km este  format din două loturi. Prin execuția Lotului 1 se va realiza decongestionarea traficului de pe raza localității Balș, iar prin execuția Lotului 2 se va realiza decongestionarea traficului de pe raza localității Slatina, prin redirecționarea traficului greu în afara acestor localități.

Lotul 1 cu Varianta de ocolire BALȘ  – traversează în județul Olt teritoriile administrative ale localităților Balș, Bârza și Piatra Olt și are o valoarea lucrării este de peste  600. 000.000 lei fără TVA. Lotul 2  – cu Varianta de ocolire SLATINA si  traversează teritoriile administrative ale următoarelor localități: Slătioara, Milcov, Slatina și Valea Mare. Valoarea contractului este de aproximativ 800 000.000de lei fără TVA.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...