Răpire Caracal: Cinci persoane reţinute de poliţişti

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

rapire caracalO femeie şi patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, joi seara, în cazul răpirii unei fete în vârstă de 20 de ani, din municipiul Caracal. Persoanele reținute sunt acuzate de lipsire de libertate.

„Polițiștii din cadrul IPJ Olt au desfășurat activități specifice, astfel încât, după aproximativ 10 minute, aceștia au identificat autoturismul în trafic, pe raza orașului Piatra Olt. În urma verificărilor a reieșit faptul că în autoturism se aflau trei bărbați cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani din Băileşti, județul Dolj, și două femei din județul Olt. Una dintre femei, respectiv tânăra de 20 de ani, din Caracal, a declarat polițiștilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliției municipiului Caracal, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale. După audieri, polițiștii au stabilit că de fapt în autoturismul în care a fost urcată cu forța tânăra din Caracal se aflau cinci persoane, patru bărbați și o femeie, iar împotriva lor s-a dispus reținerea lor pentru 24 de ore, aceștia fiind acuzați de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...