Patru firme sunt interesate de Mall-ul din Slatina

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

firme interesate de mall slatinaMunicipaliatatea slătineană este în discuții cu patru firme care vor să construiască Mall-ul din oraș.

Potrivit declarațiilor făcute de Emil Moț, în toamnă vom afla cine va câștiga investiția. Autoritățile locale vor să se asigure că firma cu care vor încheia un acord are banii să ducă la capăt investiția.

Una dintre cele mai așteptate investiții ale Primăriei Slatina este, în acest moment, construirea Mall-ului. Edilul Emil Moț a anunțat că patru firme s-au arătat interesate de acest proiect. Autoritățile locale vor să se asigure că firma cu care vor încheia un acord are bani să plătească pentru teren și să finalizeze investiția.

„Suntem la discuții, la cărți funciare. Cei care vor să construiască iși iau hârtii de peste tot, vor sa vadă dacă este vreo problemă pe acel teren. Cred că undeva în luna septembrie vom semna și contractual pentru mall-ul din Slatina“, a declarat Emil Moț.

Mall-ul din Slatina ar urma să fie construit pe o suprafaţă de 75.000 de  metri pătraţi. Autoritățile susțin că nu se grăbesc, ci dimpotrivă, analizează toate ofertele, pentru ca în final să câștige firma care poate duce la final acest proiect important.

În prezent se lucrează la construirea MC Donalds-ului și a parcului. Cel mai probabil acestea vor fi deschise la începutul lunii august.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...