Parcări noi, la Slatina

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

parcare slatinaDASIP a finalizat lucrările la parcarea din cartierul „Eugen Ionescu“, aici fiind amenajate mai mult de 70 de locuri de parcare. Municipalitatea pregăteşte studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic la o nouă parcare care va fi ridicată pe strada Aleea Muncii. Aceasta va fi prevăzută cu cel puţin 200 de locuri de parcare.

Primăria Slatina continuă proiectele care implică decongestionarea traficului şi parcărilor. În ultimii ani numărul autoturismelor a crescut foarte mult iar găsirea unui loc de parcare a devenit o corvoadă. Pentru slătinenii care locuiesc în cartierul „Eugen Ionescu“ a fost amenajată o nouă parcare. Lucrările la aceasta erau estimate să dureze 9 luni dar din fericire au fost finalizate în trei luni. Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 900.000 de lei.

„Este o parcare asfaltată, pevăzută cu 70 de locuri, dar după măsurători şi trasări, poate obţinem maximum de locuri. În urma studiilor, această parcare rezolvă problema celor care locuiesc în apropiere“, a declarat şeful de serviciu DASIP, Daniel Murguleţ.

Un alt proiect prevede construirea unei parcări pe trei nivele pe strada Aleea Muncii. „Aici va fi construită o parcare pe trei nivele, subteran, nivelul 0 şi 1. În acest moment lucrăm la studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic, iar când acestea vor fi gata vom scoate lucrările la licitaţie“, a completat Murguleţ.

Municipalitatea are în plan ca şi la această parcare să aprobe în Consiliul Local un Regulament, asemenea parcării de pe Aleea Rozelor.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...