Cum va fi vremea de Florii şi de Paște

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

vremea de Florii si de PasteMeteorologii ANM au emis noua prognoză meteo pentru luna aprilie. Vremea de Paște va avea temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei, în timp ce de Florii, temperaturile vor fi normale pentru perioada la care ne aflăm.

Așa cum va fi vremea de Florii, așa va fi și de Paște, spune tradiția, dar meteorologii vin să o completeze cu noi informații. Prognoza meteo de Florii anunță temperaturi încadrate în limite normale ale acestei perioade, însă de Paște, temperaturile vor fi mult mai ridicate. Vezi, în continuare prognoza meteo ANM pentru fiecare săptămână în parte, dar și regimul pluviometric.

Săptămâna 15.04.2019 – 22.04.2019

Vremea se raceste, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice.

Cantitati precipitatii

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar maiales în regiunile intracarpatice și la munte.

Săptămâna 22.04.2019 – 29.04.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile vestice și nord-vestice

Cantitati precipitatii

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare pe întreg teritoriul României.

Săptămâna 29.04.2019 – 06.05.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa, în general, în jurul celor normale pentru această săptămână.

Cantitati precipitatii

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 06.05.2019 – 13.05.2019

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării.

Cantitati precipitatii

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice și la munte.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...