Lifturi noi în blocurile din Slatina

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

lifturi noiZeci de lifturi din Slatina vor fi schimbate.Toate costurile acestui proiect vor fi suportate de Primăria Slatina.

Până în prezent au fost depuse la Direcţia Administrare Patrimoniu un număr de 70 de solicitări pentru înlocuirea lifturilor din blocurile de locuit. Potrivit legii, primăria poate suporta până la 90% din costurile totale ale acestui tip de investiţie, diferenţa urmând a fi suportată de asociaţia de proprietari, însă consilierii locali au aprobat un proiect prin care s-a stabilit susţinerea integrală a acestei investiţii din bugetul local al primăriei.

Cei din conducerea locală speră ca toate lifturile să reînnoite până la sfârşitul acestui an. Acolo unde este necesar, vor fi efectuate lucrări la sistemul de tracţiune , mecanismele de acţionare electric, componentele mecanice precum şi la cabina liftului. Aceste soluţii vor fi aplicate în funcţie de situaţia de la fiecare bloc în parte.

Aproximativ 10 milioane de lei este valoarea investiţiei pentru înlocuirea celor 90 de ascensoare din municipiul Slatina.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...