Mai multe străzi din Slatina vor fi reabilitate

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

plombare gropiInfrastructura rutieră reprezintă și în acest an o prioritate pentru Primăria Slatina. Autoritățile locale au pus la punct documentația necesară pentru a demara proiectul privind asfaltarea a 6 artere rutiere din municipiul Slatina.

Deoarece pe raza municipiului Slatina există străzi degradate, nemodernizate, la nivel de balast, dar care beneficiază de toate rețelele de utilități, dar și artere rutiere care au ieșit din perioada de garanţie, iar la momentul actual prezintă degradări majore ale părții carosabile și a trotuarelor, autoritățile au luat decizia modernizării acestora.

Consilierii locali vor aproba studiile de fezabilitate și Indicatorii tehnico-economici pentru 9 obiective de investiții privind modernizare carosabil și trotuare în municipiul Slatina. Proiectul prevede modernizarea și reabilitarea următoarelor străzi: Mărăşeşti, Panselelor, Silozului, Constructorului, Armaşului, Spicului, Zambilelor, Garoafelor, Alexe Nicolau, a trotuarelor de pe strada Victoriei , dar și reabilitarea zonelor Păcii,  Aleea Florilor, Aleea Înfrăţirii, Elena Fântâneanu și Textilistului. De asemenea va fi reabilitat arealul cuprins între străzile AleeaTineretului - Aleea Rozelor - D. Caracostea și  refăcute marcajele rutiere de pe aceste străzi.

Lucrări de reparaţii

Având în vedere faptul că s-au îmbunătățit condițiile meteo, Primăria Municipiului Slatina a demarat acțiunile de reparații cu mixtură asfaltică stocabilă la rece.

Vizate sunt în primul rând străzile Pitești, Oituz și Constantin Brâncoveanu. „Dat fiind gradul de necesitate, în cadrul acestei acțiuni de reparații, vom prioritiza străzile Pitești, Oituz și Constantin Brâncoveanu. După terminarea acestor reparații, vom continua și cu restul străzilor din Municipiul Slatina”, au declarat reprezentanții Primăriei Slatina.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară, pentru a evita blocajele de trafic, iar cetăţenii să nu fie afectaţi de executarea lucrărilor.

 
Free Joomla! templates by Engine Templates
loading...