Mario De Mezzo este noul primar al Slatinei

mario de mezzoCandidatul PNL Mario De Mezzo a câștigat, duminică, funcția de primar al municipiului Slatina.

Potrivit numărătorilor paralele, fostul prefect al județului a câștigat mandatul de primar în fața candidatului PSD, Emil Moț.

Potrivit datelor oficiale, prezența la vot a fost, în Slatina, de 49,53% din numărul total al votanților înscriși pe liste, ceea ce înseamnă un număr de 32.315 de persoane, cu aproape 7000 de oameni mai mult decât la trecutele alegeri locale.

„Victoria este a Slatinei şi a slătinenilor. Este doar victoria lor. Este clar că nemulţumirea lor faţă de o administraţie incompetentă, frustrarea lor faţă de dispreţul cu care au fost trataţi, toate lipsurile pe care eu nu am făcut decât să le pun în lumină au vorbit astăzi prin ştampila de vot. Slătinenii au venit şi au votat cu sete împotriva unei administraţii despre care eu am spus că este coruptă, este incompetentă şi că nu are ce să mai caute în această primărie, iar Slatina şi slătinenii au fost de acord cu mine, unii dintre ei susţinându-mă pe Facebook, alţii dintre ei pe TikTok, alţii dintre ei venind cu mine în partid, alţii dintre ei claxonând pe stradă sau luîndu-mă în braţe sau făcând poze cu mine, dar toţi mergând şi punând ştampila de vot. Le mulţumesc din suflet, este victoria noastră”, a spus Mario De Mezzo, potrivit Agerpres.

Pin It