VIDEO UMB, se pregătește să facă legătura dintre Tronsoanele II și III

DEx12 Nod rutier Valea MarePasionații de infrastructură au postat imagini noi cu tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova - Pitești (DEx12), construit de grupul UMB. Lotul de 31,75 kilometri ar urma să fie deschis circulației în mare parte luna viitoare, când va fi gata și descărcarea de la Colonești.

Stadiul lucrărilor pe acest tronson al DEx12, cunoscut ca „Autostrada Ford”, ajunsese la 84%, conform datelor pe luna septembrie ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Cu 31 kilometri aici (DEx12, tronson 3 – n.r.) și 19 kilometri pe A0 în următoarele luni UMB se pregătește să termine 50 kilometri de autostradă/drum expres. Să ne gândim că e mai mult decât media anuală a României în ultimii 10 – 12 ani”, comentează un membru pe forumul PeUndeMerg.ro al Asociației Pro Infrastructură.

În perioada următoare se va închide porțiunea de drum cuprins între fabrica Pirelii Tyres și comuna Valea Mare, iar autovehiculele ar urma să tranziteze Slatina, pe arterele din interiorul municipiului.

S-ar putea ca închiderea segmentului din Centura ocolitoare a Slatinei să aibă loc la sfârșitul acestei săptămâni, lucrările de legătură a celor două tronsoane urmând a se face pe parcursul a trei săptămâni.

Pin It