Noul sediu al Judecătoriei Slastina va fi inaugurat săptămâna viitoare

judecatoria slatinaNoul sediu administrativ al Judecătoriei Slatina, situat pe strada Mihai Eminescu, va fi inaugurat săptămâna viitoare.

Noua investiție va fi inaugurată marți, 31 octombrie 2023, cu începere de la ora 09:00, și a fost realizată cu fonduri de la Compania Națională de Investiții prin efectuarea unor lucrări de anvergură la fostul sediu în care a funcționat Banca Națională a României, din localitate.

„În data de 31 octombrie 2023, începând cu ora 09:00, la sediul fostei Bănci Naționale a României, din Slatina, strada Mihai Eminescu, nr. 16, județul Olt, va avea loc festivitatea de inaugurare a noului sediu administrativ al Judecătoriei Slatina, imobil ce a făcut obiectul investiției ‘Reparații capitale, amenajare, consolidare, restaurare și extindere sediu Judecătoria Slatina’ din cadrul Programului Național de consolidare a infrastructurii instanțelor de judecată aflate în municipii reședință de județ, derulat prin Compania Națională de Investiții din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice”, spun reprezentanții Tribunalului Olt.

Sursa citată mai arată că data începerii activității judiciare în noul sediu administrativ al Judecătoriei Slatina va fi adusă la cunoștință, în timp util, tuturor persoanelor interesate.

 

Pin It