O femeie din Roma a făcut focul de Crăciun cu cupoane de 20.000 de euro, ascunse de soțul ei

hartie facuta scrumO femeie din Roma a aprins de Crăciun șemineul din casă cu cupoane poștale în valoare de 20.000 de euro, ascunse de soțul ei, relatează publicația Il Messaggero.

cani personalizate

„Când am văzut flăcările, era să leșin”, a povestit bărbatul. El ascunsese în șemineu 20.000 de euro în bonuri de economii poștale, dar soția sa le-a aprins de Crăciun și le-a ars.

„Credeam că este un loc sigur, unde hoții nu se uită niciodată. Soția mea nu știa că am ascuns cupoanele poștale acolo. În fiecare an, înainte de a aprinde focul, le mutam”, și-a explicat bărbatul decizia de a ascunde banii în șemineu.

De data aceasta, însă, nu a ajuns la timp, iar cei 20.000 de euro s-au făcut scrum. Cupoanele poștale pot fi pe suport de hârtie sau online. Cei care le cumpără plătesc o anumită sumă, la care se acumulează periodic dobânzi. Deținătorul poate solicita rambursarea capitalului oricând dorește, dar dobânda se acumulează, în general, după o perioadă de 6-12 luni de la data subscrierii bonurilor poștale. Fotografie cu caracter ilustrativ

Eveniment

Oferă bucurie!