S-a semnat contractul pentru lucrările la Muzeul de Etnografie Hagiescu – Miriște din Caracal

muzeu caracal hagiescuIon Doldurea, primarul municipiului Caracal, a declarat că s-a semnat deja contractul de execuție a lucrărilor de transformare a Casei Hagiescu – Miriște într-un muzeu de etnografie.

Investiția se va realiza cu fonduri europene iar lucrările pot începe până la sfârșitul lunii aprilie.

„Sunt încântat să împărtășesc cu voi bucuria unui moment care ne apropie de punerea în execuție a unui proiect important pentru comunitatea noastră: Restaurarea, consolidarea, echiparea și dotarea Muzeului de Etnografie Hagiescu – Miriște. Am semnat astăzi (marți n.r.) contractul de execuție a lucrărilor. Estimez ca până la finalul lunii să putem emite și ordinul de începere al lucrărilor. Vă vom ține la curent cu fiecare etapă de implementare a acestui important obiectiv cultural-turistic din urbea noastră”, a spus edilul Doldurea.

Valoarea totală a lucrărilor este de 6.001.186,77 lei, din care 5.868.705,02 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Proiectul are ca termen de finalizare sfârșitul anului 2022.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a contractat lucrări de expertiză tehnică şi studiu de fezabilitate pentru continuarea investiţiilor de la Sala Polivalentă Slatina, la un an de la rezilierea contractului cu constructorul SC Vega 93 Galaţi, aflată în insolvenţă.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.