Prefectul Homorean și noii subprefecți Ciaușu și Bădici au depus jurământul

depunere juramant prefect si subprefecti de oltJoi după-amiaza, în sistem videoconferință, cei doi noi subprefecți ai județului Olt, Ana Maria Ciaușu și Fănel Bădici, au depus jurământul de învestire în funcții.

Totodată, jurământul a fost depus și de prefectul de Olt Florin Constantin Homorean, după ce acestuia i-a încetat miercuri mandatul exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect, însă în aceeași zi a fost numit din nou pe post.

„Potrivit Hotărârii Guvernului României 197 din 2021, începând de astăzi (joi n.r.), domnul Florin Constantin Homorean va exercita, în condițiile legii, funcția de prefect al județului Olt. Totodată, începând de joi, potrivit Hotărârii Guvernului României 260 din 2021 și Hotărârii Guvernului României 261 din 2021, doamna Ana Maria Ciaușu și Fănel Bădici vor exercita, în condițiile legii, funcția de subprefect”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt.

Având în vedere situația epidemiologică actuală generată de noul Coronavirus, ceremonia de învestire în funcții s-a desfășurat fără accesul publicului, respectiv mass-mediei.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a contractat lucrări de expertiză tehnică şi studiu de fezabilitate pentru continuarea investiţiilor de la Sala Polivalentă Slatina, la un an de la rezilierea contractului cu constructorul SC Vega 93 Galaţi, aflată în insolvenţă.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.