Argeș. Trei tinere au restituit o borsetă cu 13.000 de euro pierdută după ce poliţiştii au făcut publice imaginile cu ele luând banii

tinere gasesc borseta cu baniTrei tinere din Argeş au restituit o borsetă cu 13.000 de euro pierdută de un şofer vineri 26 februarie la câteva ore după ce poliţiştii au făcut publice imaginile cu ele luând borseta pierdută. Dacă nu ar fi restituit banii, cele trei s-ar fi ales cu dosar penal.

Vineri 26 februarie, în jurul orei 16:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de un bărbat de 38 de ani, cu privire la faptul că în jurul orei 15:00, a pierdut o borsetă auto, în care se afla suma de peste 13.000 de euro, în timp ce se afla pe Bd. Fraţii Goleşti din oraş.

În cauză a fost întocmit iniţial dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit.

Poliţiştii au făcut verificări, au analizat imaginile făcute de camerele de supraveghere din zonă şi au făcut publice imaginile în mass-media. În imagini apăreau trei tinere, iar pe înregistrări se vedea cum una dintre ele ţine o borsetă.

La câteva ore după mediatizarea imaginilor, vineri seara la ora 22, cele trei tinere au predat borseta la Secţia 4 Poliţie Piteşti. Cele trei tinere au vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani. Surse judiciare ne-au declarat că cele trei fete au predat borseta de teama unui dosar penal, mai ales că imaginile cu ele deveniseră virale în presa locală din judeţ.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a contractat lucrări de expertiză tehnică şi studiu de fezabilitate pentru continuarea investiţiilor de la Sala Polivalentă Slatina, la un an de la rezilierea contractului cu constructorul SC Vega 93 Galaţi, aflată în insolvenţă.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.