MONSTRUL! Un român de 25 de ani din Italia a violat o fetiță de 18 luni și a omorât-o

casa monstrului roman din italiaUn accident domestic tragic. Așa a încercat bărbatul să explice moartea unei fetițe de doar 18 luni, lovită de un reșou într-o casă din Cabiate (Como), în 11 ianuarie.

Leziunile la cap ar fi fost cauzate de căderea reșoului, a susținut tânărul, actualul partener al mamei sale. Salvarea a fost chemată doar după 3 ore!!!, relatează Gazeta Românească.

După căderea reșoului, a suținut bărbatul, fetița a plâns, dar apoi s-a liniștit și a început să se joace. Nu a fost chemată salvarea.

Fetița ar fi adormit apoi pe canapea, dar când s-a trezit, respira greu și a vomitat. Tânărul a cerut abia atunci ajutor. În dimineața zilei de 23 ianuarie, carabinierii companiei Cantù l-au arestat pe bărbat, potrivit fanpage.it.

Bărbatul, un tânăr de 25 de ani, de origine română, a avut grijă de copil în acea zi. Acesta este acuzat  de rele tratamente cu rezultat fatal, dar și de violență sexuală.

Pe corpul fetiței s-au găsit numeroase vânătăi pe brațe și picioare, precum și leziuni la spate și cap. Cauza morții a fost atribuită unui traumatism cranian violent. Potrivit celor raportate în autopsie, pe corpul copilei au fost găsite și răni atribuite violenței sexuale. Procurorul consideră că fetița a fost bătută în mod repetat în mai multe zile. Pe de altă parte, violența sexuală ar fi fost comisă cu câteva zile înainte de moarte.

 

Mulți italieni au comentat mesajul lui Salvini. Iată câteva:

„Nu chimică, ci cu maceta, așa cum făceau pe vremuri.”

  • „Nu castrare chimică, ci trebuie făcut un singur lucru: interzicerea izolării sale și să fie dat pe mâna deținuților obișnuiți. În curând își va înțelege gestul oribil și, mai presus de toate, va trăi veșnic cu remușcările unui act atroce.”
  • „Să fie atârnat într-un loc public și să i se taie părțile speciale”
  • „O pedeapsă cu moartea nu este suficientă, ar fi nevoie de două, în acest caz”
  • „Pentru acești oameni, nici pedeapsa cu moartea, nici închisoare, persoana trebuie să fie torturată până aproape de moarte, în acel moment se oprește, este tratată până când revine din nou în formă și apoi să reînceapă tortura și vindecarea și așa mai departe atâta timp cât are puterea să supraviețuiască.”
  • „Un țigan. Pentru acest gen de orori, nu cred că este excesiv (dimpotrivă necesar) restabilirea deportărilor în lagărele de concentrare.”

 

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Liderii UE se vor pune de acord joi să lucreze la realizarea de certificate de vaccinare pentru cetăţenii UE care s-au vaccinat împotriva COVID-19, în condiţiile în care ţările din sudul UE care depind puternic de turism sunt disperate să salveze sezonul turistic de vară, relatează miercuri...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.