Constructorul Drumului Expres va nivela cu un autogreder varianta de serviciu de la ieșirea din Slatina spre Brebeni

sedinta prefecturaÎn cursul zilei de miercuri, prefectul Florin Homorean a avut o întâlnire cu reprezentanții asocierii de firme care execută lucrările pe Tronsonul II al Drumului Expres Craiova - Slatina - Pitești, Secției Drumuri Naționale Slatina și Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Din cauza fenomenelor hidrometeorologice care s-au manifestat în ultima perioadă, varianta de serviciu a șantierului Drumului Expres a fost serios afectată, circulația rutieră din zonă desfășurându-se în condiții foarte grele.

Ca măsură provizorie s-a stabilit ca un autogredere ce aparține constructorului să intervină periodic pentru a nivela drumul degradat.

„Pentru limitarea acestor efecte constructorul a dispus, ca măsură provizorie, până în momentul în care condițiile meteorologice vor permite refacerea părții carosabile, continuarea intervenției periodice cu un utilaj pentru nivelarea părții carosabile, respectiv un autogreder.

În perioada imediat următoare se vor pune în aplicare următoarele măsuri: monitorizarea permanentă de către constructor a zonei respective; intervenția periodică a utilajului pentru remedierea provizorie a suprafeței carosabile fără afectarea corpului drumului; refacerea corpului drumului imediat ce condițiile hidrometeorologice vor permite, prin aport de material (amestec optimal)”, a declarat prefectul de Olt.

Constructorul Drumului Expres Craiova – Piteşti, amendat din cauza stării variantelor de serviciu

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Cel mai mare furnizor de electricitate, care chiar şi înainte de liberalizarea pieţei deservea peste 3,2 milioane de consumatori casnici din 18 judeţe, a anunţat simplificarea modalităţii de încheiere a contractelor în piaţa concurenţială.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.