Primul strat de asfalt, turnat pe DJ 546 la Coteana

asfaltare dj 546Primul strat de asfalt a fost turnat pe Drumul Județean 546, drum care tranzitează Oltul.

Proiectul este realizat cu o investiție a Consiliului Județean Olt în valoare de 128 de milioane de lei, accesați printr-un proiect pe fonduri europene. Tronsonul de drum, în lungime totală de peste 58 de kilometri, tranzitează județul, din comuna Dăneasa și până în comuna Verguleasa.

„Astăzi (luni n.r.), modernizarea DJ 546 – lărgire parte carosabilă de la 6 metri la 6,5 metri și asfaltare cu 3 straturi de asfalt, șanturi betonate atât intravilan, dar și extravilan, modernizarea căilor de acces către proprietăți, stații de autobuz – este o certitudine!”, a declarat Ionuț Dima, primarul localității Coteana.

„Primul strat de asfalt, pe o lungime de 6 kilometri, a fost turnat în Coteana, iar implementarea celui mai important proiect de infrastructură rutieră, din județul Olt, prinde contur. 128 de milioane lei au fost accesați, prin fonduri europene, pentru modernizarea DJ 546, Dăneasa (intersecție DN 6 – E 574) – Slatina (intersecție DN 65 – E 574) – Verguleasa (intersecție DN 67 B), pe o lungime de 58,367 kilometri, care va traversa localitățile Dăneasa, Drăgănești Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui și Verguleasa”, a spus Marius Oprescu, președintele CJ Olt.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.