Ludovic Orban, despre restricționarea circulației noaptea la nivel național

bucuresti noapteaLudovic Orban a declarat, sâmbătă, la Timișoara, că în perioada următoare este posibil ca circulația să fie oprită pe timpul nopții din cauza creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus.

Ludovic Orban a declarat sâmbătă, la Timișoara, că sunt în lucru evaluări pentru o eventuală decizie privind restricţionarea circulaţiei pe timp de noapte, din cauza epidemiei de COVID-19. Măsura restricționării circulației pe timp de noapte ar urma să fie aplicată în marile orașe, inclusiv în Capitală.

„Evaluăm o eventuală decizie privind restricționarea liberei circulații pe timp de noapte. (...) Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare", a spus Orban, la Timișoara, citat de Agerpres.

Premierul a vorbit și despre aplicarea unei astfel de măsuri în mai multe orașe, localități care au depășit pragul de 3 cazuri confirmate cu COVID-19 la 100.000 de locuitori

„Avem în evaluare o astfel de decizie, vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la 1000. Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare", a răspuns Orban, la Timișoara, întrebărilor jurnaliștilor.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Conforma datelor oficiale transmise de Prefectura Olt, potrivit cifrelor comunicate de specialiștii Direcției de Sănătate Publică, municipiul Slatina are în continuare o rată de infectare de 4,36, fiind în scenariul roșu.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.