120 de cazuri de coronavirus la Căminul de bătrâni din Slatina

camin de batrani slatinaSe extinde focarul de Coronavirus de la Complexul de Servicii pentru Persoane Vârstnice Slatina din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt.

La căminul de bătrâni din Slatina numărul total al cazurilor a ajuns la 120, în ultimele 24 de ore fiind raportate aici alte zece infecții cu coronavirus: nouă în rândul rezidenților și unul în cel al angajaților. Au fost confirmați până acum cu coronavirus 92 de asistați sociali și 28 de salariați.

Un focar de coronavirus este și la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Cezieni. În focarul COVID-19 de la Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Cezieni sunt în total 62 de cazuri, infectați fiind atât beneficiari, cât și angajați, însă cei mai mulți bolnavi sunt rezidenți, și anume aproximativ 60%.

La nivelul județului Olt rata de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori este, potrivit datelor oficiale comunicate duminică de Grupul de Comunicare Strategică, este de 1,3 la 1.000 de persoane, situându-ne deocamdată în zona verde.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.