Coronavirus Olt. al 47-lea deces, un bătrân din Strejești

deces romania coronavirusGrupul de Comunicare Strategică a raportat încă un deces înregistrat în județul Olt. Este vorba despre un bărbat de 92 de ani, din comuna Strejești, confirmat cu coronavirus, care a murit sâmbătă, la zece zile după ce a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Slatina.

 

Bătrânul a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Slatina în data de 2 septembrie pentru ca după doar două ore să fie transferat la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Din nefericire, sâmbătă, 12 septembrie, după zece zile de când a fost internat în spital acesta a murit.

Cauza morții bărbatului de 92 de ani a fost un stop cardiorespirator și infecția cu virusul SARS-CoV-2. Comorbidități asociate: ciroză hepatică, boală cronică renală acutizată, sepsis cu punct de plecare pulmonar.

Decesul bărbatului este cel al 47-lea înregistrat în Olt, de la începutul pandemiei de Coronavirus.

 

 

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Președintele Klaus Iohannis spune că că victoria în alegerile locale este o victorie majoră a dreptei româneşti și că PSD trece astfel în opoziţie. El adaugă însă că această victorie trebuie confirmată și la alegerile parlamentare, pentru a asigura o majoritate care să adopte reformele necesare...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.