Cursă specială pentru elevi

cursa speciala elevi slatinaAutoritățile slătinene au pregătit o cursă specială destinată doar elevilor din Slatina. Autobuzul inscripţionat va circula cu începere din 14 septembrie.

 

Cursa specială va circula pe Linia 2 și pleacă de la Gară și va ajunge la Catedrală, pentru Colegiul Național „Radu Greceanu”.

Sunt aproape 1.400 de copii cu abonamente, transportul acestora fiind gratuit, care plecată din Gară la ora 07:20, iar la retur ora de plecare este 14:00. Însă, elevii se pot folosi și de celelalte autobuze, unde purtarea măștii și distanțarea socială sunt obligatorii. De asemenea, autoritățile locale au dat asigurări că mijloacele de transport în comun sunt dezinfectate după fiecare cursă în parte, în autobuze existând și dispensere cu dezinfectant pentru mâini.

Ruta către și de la școala va conecta zonele importante ale orașului. În intervalele orare 06:00 – 08:00, respectiv 14:00 – 15:30, cursa dedicată transportului de elevi va opri în următoarele stații: Gară – Artileriei – Steaua – Metalurgic – Fabra – LPS – Helios – Parc Hotel – Catedrală (plecare), Catedrală – Spital – ACR – Romtelecom – Vâlcea – Metalurgic – Steaua – Gară (retur).

 

 

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Președintele Klaus Iohannis spune că că victoria în alegerile locale este o victorie majoră a dreptei româneşti și că PSD trece astfel în opoziţie. El adaugă însă că această victorie trebuie confirmată și la alegerile parlamentare, pentru a asigura o majoritate care să adopte reformele necesare...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.