Grindeanu: Circulația pe Valea Oltului va fi închisă timp de o lună pe timpul zilei

sorin grindeanuSorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor a anunțat miercuri că traficul pe Valea Oltului va fi închis timp de o lună, începând din 8 iulie până în 9 august, pe timp de zi, iar șoferilor le vor fi recomandate rute ocolitoare.

În zonă se vor face lucrări la autostrada Sibiu-Pitești.

”O să merg vineri impreuna cu dl director Pistol (n.red- Cristian Pistol, dir. gen. CNAIR) si cu colegii din CNAIR la fața locului. Avem acest lot 2 de pe Sibiu-Pitești care implică defrișări. Acestea au fost aprobate, aceste lucruri trebuie făcute dacă vrem să facem această autostradă. Dacă vrem să nu o facem, nu închidem autostrada. Cert este că în acest moment aceste lucrări nu pot fi făcute sub trafic. Asta ar pune în pericol siguranța traficului, ar pune in pericol viața celor care circula pe DN7 și asta nu și-o poate asuma nimeni. De aceea în aceasta lună, din 8 iulie până în 9 august, vor fi făcute aceste lucrări absolut necesare pentru a realiza autostrada Sibiu-Pitești”, a spus Grindeanu

Mă aștept la „cunoscători” care să critice acest lucru, a adăugat ministrul.

„Nu există altă variantă, am încercat să găsim variante. Vorbim de înălțimi foarte înalte care ajung până la 70 de metri, unde trebuie a fi tăiați acești arbori care riscă să ajungă pe carosabil și să pună în păericol siguranța circulkația. repet, vrem autostradă, trebuie să facem aceste lucrări”, a mai precizat Grindeanu.

 

Pin It