Varianta OITUZ a fost redeschisă

varianta oituz slatinaAdministrația publică locală din municipiul Slatina a transmis că din dimineața zilei de marți, 4 iunie 2024, a fost redată traficului rutier Varianta Oituz.

Autoritățile spun că partea carosabilă a străzii a fost reparată în totalitate pentru a putea prelua traficul greu. Iar pe partea dreaptă a sensului de urcare a fost construit un zid de sprijin. Pe Varianta Oituz mai urmează a fi construite accesele la proprietăți, iar balustrada metalică pietonală să fie înlocuită.

„Dragi slătineni! Vă informez că începând de astăzi, 4 iunie, la ora 10.00, circulația rutieră s-a redeschis pe strada Oituz. Partea carosabilă a fost reabilitată în totalitate astfel încât să poată prelua traficul greu. Pe partea dreaptă a sensului de urcare, a fost construit un zid de sprijin în vederea creșterii siguranței rutiere. ️De asemenea, au fost amenajate trotuare din pavele, s-a realizat un sistem pentru preluarea apelor pluviale și s-au trasat marcajele rutiere, urmând ca în perioada următoare să se execute accesele la proprietăți și să se înlocuiască balustrada metalică pietonală”, a declarat edilul Slatinei, Emil Moț.

Pe strada Tudor Vladimirescu vor începe lucrările de asfaltare iar varianta Oituz va prelua traficul de tranzit. Foto: Facebook

Pin It