Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” deschisă oficial la Slatina

baza sportiva dumitru dobrescu 2Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu” a fost inaugurată vineri. Au fost prezenți primarul Emil Moţ, însoțit de preşedintele CJ Olt Marius Oprescu, vicepreşedinţii Ionuţ Ivan şi Virgil Delureanu, viceprimarii Gigi Vîlceleanu şi Alexandru Berechet, parlamentarii Marius Iancu şi Liviu Voiculescu precum şi ministrul Agriculturii, Florin Barbu.

„Astăzi (vineri n.r.), 31 mai, este prima zi de deschidere a acestei baze sportive ‘Dumitru Dobrescu’ din Cartierul Progresu’, adică fostul ștrand. Mă bucur foarte mult pentru că investiția noastră a prins și prinde pentru tot ce înseamnă orașul Slatina, nu numai pentru cei din acest cartier, cât și pentru toți locuitorii din municipiul Slatina. Avem o investiție făcută pentru toate categoriile de vârstă, începând de la cei mai mici copii, părinți, bunici, pentru absolut toată lumea care locuiește în acest municipiu. Vă așteptăm cu drag în aceste trei zile să inaugurăm împreună acest proiect, să ne simțim bine împreună, să ne bucurăm de cea mai nouă investiție a Primăriei municipiului Slatina. Așa că, dragii mei slătineni, vă așteptăm cu drag să ne bucurăm, să ne simțim bine, vremea ne ajută, sunt trei zile superbe, călduroase, trei zile de vară, unde toți o să ne simțim bine, o să ne distrăm și o să ne bucurăm de această nouă investiție a municipalității”, a declarat primarul Emil Moț.

Mâine dimineață, la ora 07:30, va începe prima ediție a concursului internațional de skating care se va termina în jurul orei 20:00.

 Program

Vineri – DJ Live Set, Shift, JO

Sâmbătă – Slatina Skate Open, DJ Live Set, Trupa Basska, Spike

Duminică – DJ Live Set, Cabron, Andiabaza sportiva dumitru dobrescu 2

baza sportiva dumitru dobrescu 2

Pin It