Dosar penal pentru lovire sau alte violențe după bătaia din Slatina

politiePoliţiştii au deschis dosar penal în urma scandalului izbucnit între mai mulți tineri, seara trecută, în cartierul slătinean Steaua.

În jurul orei 20:30, doi tineri au fost agresați fizic de mai multe persoane necunoscute, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din Slatina.

Din fericire, niciunul dintre tinerii implicați în scandal nu a ajuns la spital.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul Slatina și un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Schitu, în timp ce se aflau pe strada Ecaterina Teodoroiu din municipiul Slatina, ar fi fost agresați fizic de către 3 tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani, toți din municipiul Slatina. În urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc bătaia, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

 Bătaie între mai mulţi tineri în Slatina

Pin It