Slatina – 655 de ani de atestare documentară: trei seri și concerte susținute de Fuego și Ad Libitum Voices

Ad Libitum VoicesDin data de 20 ianuarie și până pe 23 ianuarie, Primăria Slatina organizează, cu prilejul împlinirii a 655 de ani de la prima atestare documentară a orașului, trei zile de gale.

cani personalizate

În cadrul celor trei gale care se vor desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina se vor acorda sute de premii performerilor slătineni iar în două seri vor concerta Ad Libitum Voices din Cluj și Fuego.

Gala Laureaților va avea loc vineri, 20 ianuarie, în intervalul orar 10:00 – 21:00, pe parcursul acesteia fiind premiați elevi, profesori, sportivi și antrenori care au avut rezultate meritorii la concursurile ce s-au desfășurat de-a lungul ultimului an.

Gala Seniorilor este programată pentru ziua de duminică, 22 ianuarie, și se va desfășura între orele 17:00 – 19:00, iar în cadrul acesteia vor fi premiate cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie în anul 2022. Seara se va încheia cu concertul susținut de cunoscutul artist Paul Surugiu – Fuego.

fuegoÎn ziua de luni, 23 ianuarie, se va desfășura Gala Superlativelor, între orele 17:00 – 19:00, eveniment la care vor fi premiate instituțiile publice și societățile care au contribuit la dezvoltarea Slatinei, precum și personalitățile de onoare.

În foaierul Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina vor avea momente artistice cvartetul Filarmonii Craiova iar seara de gală se va termina cu spectacolul celor din grupul Ad Libitum Voices din Cluj Napoca.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Oferă bucurie!

Alte articole

Poate te interesează: