Program prelungit la Grădinița „Spiru Vergulescu“ din Slatina

gradinita program prelungitGrădinița cu Program Normal „Spiru Vergulescu” din municipiul Slatina s-a transformat în grădiniță cu program prelungit.

Efortul financiar făcut de primăria slătineană se ridică la aproximativ 200.000 de lei, fonduri folosite pentru reabilitare și dotarea acesteia. La inaugurarea noii grădinițe au participat primarul Emil Moț și viceprimarul Gigi Vîlceleanu.

„Astăzi chiar am avut o misiune dificilă, l-am dus pe cel mijlociu la grădiniță, pe cel mare la școală, iar acum am inaugurat o grădiniță cu program prelungit. A fost o grădiniță cu program normal până acum, am luat hotărârea împreună cu doamna director și, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt, să o transformăm într-o grădiniță cu program prelungit.

Din punctul nostru de vedere este cel mai bun lucru pe care l-am făcut, deoarece într-o jumătate de zi un părinte nu avea timp, abia ajungea să-și ducă copilul și trebuia să-l ia din nou la prânz, și ori mama, ori tata, ori bunica, cine avea grijă de copil, avea restul zilei iar ocupat. Așa, cu o grădiniță cu program prelungit, știm că avem copilul la grădiniță, îl ducem de dimineață, îl luăm după-amiază, și părintele sau oricine se ocupă poate să se ducă la serviciu sau să facă ce are el de făcut”, a declarat edilul Slatinei.

În noua grădiniță sunt educați 70 de micuți, care sunt împărțiți pe trei grupe, aceștia putând să și servească masa aici, dar și să doarmă pe timpul după-amiezii. Foto: Facebook

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.