Patronul restaurantului Casa Domnească rămâne în spatele gratiilor

flagrant patron casa domneascaMagistrații Curții de Apel Craiova au respins marți contestațiile formulate de Alin Răzvan Ionuț Braican, patronul restaurantului Casa Domnească din Slatina, și prietenul său Bogdan Vasile Popa, acuzați de trafic intern de droguri de mare risc.

Decizia instanței de judecată este definitivă.

„(…) Respinge contestaţiile formulate de către contestatorii inculpaţi Popa Bogdan Vasile şi Brăican Alin Răzvan Ionuţ împotriva încheierii nr. 173/29.07.2021 pronunţată de Tribunalul Dolj, ca nefondate. (…) Obligă fiecare inculpatul la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat. (…) Onorariul avocatului din oficiu pentru inculpatul Popa Bogdan Vasile în cuantum de 313 lei rămâne în sarcina statului. Definitivă (…)”, se arată în soluția pe scurt a judecătorilor Curții de Apel Craiova.

Cei doi inculpați rămân în spatele gratiilor până la data de 27 august, când procurorii Serviciului Teritorial Craiova al Direcției de Investigare a Infracționalității de Crimă Organizată și Terorism pot solicita prelungirea măsurii preventive a arestului preventiv.

Braican și prietenul său Popa au fost reținuți miercuri, 28 iulie, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict organizată de procurorii DIICOT și ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Craiova în municipiul reședință a județului Dolj.

Patronul de la Casa Domnească Slatina și un angajat al restaurantului, arestați pentru trafic de droguri

Imagini cu flagrantul după care patronul Restaurantului Casa Domnească a fost arestat pentru trafic de cocaină

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Olt a adoptat vineri hotărârea 69 prin care au fost impuse restricții suplimentare în peste zece localități ale județului ca urmare a creșterii incidenței Coronavirus, cumulată în ultimele două săptămâni.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.