Mihai Mihalache, singurul candidat înscris la concursul pentru șefia IPJ Olt

mihalache mihaiComisarul șef de poliție Mihai Ion Mihalache este singurul candidat care s-a înscris la concursul pe care Inspectoratul General al Poliției Române în organizează în data de 10 august pentru ocuparea funcției de inspector șef al Poliției oltene.

Acesta a fost împuternicit inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Olt la 16 iunie 2020, iar din 16 iunie 2021 împuternicit adjunct al aceleiași instituții din subordinea Ministerului Afacerilor Interne.

Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura pe 10 august la sediul Poliției Române, după următorul grafic: instructajul candidaților – ora 14:00; desfășurarea interviului pe subiecte profesionale – ora 14:15; afișarea grilei de apreciere – la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat; afișarea rezultatelor – după ora 16:00.

Perioada limită de depunere a eventualelor contestații este de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv data de 11 august. Soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor la această activitate se va realiza în zilele de 12 și 13 august. Afișarea tabelului cu rezultatele finale este în perioada 12 – 16 august 2021 iar nota minimă de promovare a probei de concurs este 7.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Cătălin Giulescu, chestor al Direcției pentru Evidența Persoanelor, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că buletinul electronic, care are și funcție de document de călătorie, are steagul UE, conform regulamentului adoptat în întregul bloc comunitar, dar și stema României.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.