Strategia de dezvoltare a municipiului Slatina 2021 – 2027, în consultare publică

panorama ai cuza slatinaOamenii de afaceri și investitorii din Slatina pot consulta online strategia de dezvoltare a urbei, pentru anii 2021 – 2027. Actualizarea strategiei se realizează în baza completării de către aceștia a unui chestionar strategic, spun autoritățile locale.

„Municipiul Slatina se află în plin proces de actualizare a Strategiei de dezvoltare a municipiului Slatina pentru perioada 2021 – 2027. Chestionarul strategic are rolul de a reflecta viziunea, obiectivele strategice și direcțiile sectoriale de dezvoltare ale orașului, prin implicarea factorilor de decizie, a oamenilor de afaceri și populației din oraș, pentru stabilirea unui consens în ceea ce privește viitorul orașului nostru, precum și pentru a asigura coerența și conformitatea cu politicile naționale și europene”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

Consultarea online a oamenilor de afaceri și investitorilor din Slatina se face timp o săptămână, startul fiind dat pe 8 iunie. Completarea formularului durează maxim trei minute. „Vă rugăm să vă alocați trei minute, în perioada 8 – 15 iunie, pentru a ne ajuta în demersurile noastre și vă invităm să ne răspundeți la câteva întrebări care se concentrază pe urmărirea nevoilor mediului de afaceri și direcțiilor de dezvoltare ale acestuia”, mai transmit reprezentanții administrației publice locale.

Completarea chestionarului strategic se poate face aici..

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Imagini revoltătoare au fost surprinse de un fotograf în Delta Dunării. Bărbatul a observat cum o ambarcaţiune cu pasageri, probabil turiști, s-a apropiat foarte mult de un stol de pelicani. Specialiştii avertizează că astfel de evenimente sunt periculoase deoarece pot determina păsările sa plece...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.