Când ar putea fi organizat primul eveniment de anvergură la Slatina

oltenii si restu lumii 2016Emil Moţ, primarul Slatinei, a declarat, vineri, la inaugurarea Centrului drive-through de vaccinare de la Parcul Tineretului, că primele evenimente cu public din judeţ ar putea fi organizate abia în toamnă.

Moț a spus că, atunci când au fost distribuiți banii din bugetul local, nu s-au luat în calcul alocarea unor astfel de sume și pentru astfel de evenimente, însă în funcție de cum se va vaccina populația din Slatina urmează a fi efectuată o rectificare bugetară, care va avea loc în iulie, și vor fi date sume de bani și pentru organizarea acestora.

„Noi, când am construit bugetul, nu am luat nimic în calcul până în toamnă, nu vrem să riscăm. În funcție de gradul de vaccinare, atunci când facem rectificarea în iulie, putem să bugetăm. Primul eveniment pe care l-am luat în calcul este «Oltenii și… Restul Lumii», eveniment de marcă pentru noi, este bugetat. În cazul în care vaccinarea merge bine în Slatina, eu zic că la finalul lunii septembrie o să facem primul eveniment. Din păcate, până atunci nu am luat în calcul nimic, pentru că nu știm cum va decurge vaccinarea. Fără vaccinare nu putem face apropiere socială. Jumătate din populație activă a Slatinei ar trebui să se vaccineze, atunci putem să facem și evenimente de gen”, a spus primarul Emil Moț.

Eveniment

 

 

 

 

 

 

Actualitate

Imagini revoltătoare au fost surprinse de un fotograf în Delta Dunării. Bărbatul a observat cum o ambarcaţiune cu pasageri, probabil turiști, s-a apropiat foarte mult de un stol de pelicani. Specialiştii avertizează că astfel de evenimente sunt periculoase deoarece pot determina păsările sa plece...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.