Tânăr cercetat pentru că a încercat să mituiască un polițist cu 100 de euro

politisti accidentUn tânăr arădean a încercat să mituiască un polițist rutier din județul Olt.

Șoferul, în vârstă de 34 de ani, este acuzat de dare de mită după i-a oferit polițistului suma de 100 de euro pentru ca acesta să nu-i suspende permisul auto și pentru a nu-l amenda. Bărbatul a recurs la acest gest după ce a fost prins cu viteză în comuna Grădinari.

„Miercuri, 7 aprilie, ca urmare a denunțului unui agent de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, polițiștii anticorupție ai Serviciului Județean Anticorupție Olt al Direcției Generale Anticorupție, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un conducător auto asupra căruia au fost dispuse măsuri de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită. Din cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Arad, a condus un autoturism pe raza localității Grădinari, cu viteza de 109 kilometri pe oră.

Pentru a nu-i fi reținut permisul de conducere și a nu fi sancționat pentru lipsa dovezii înlocuitoare certificatului de înmatriculare, conducătorul auto a oferit polițistului care completa procesul-verbal de sancționare, suma de 100 de euro”, se arată într-un comunicat remis de SJA Olt.

Situația a fost sesizată imediat de polițistul rutier la Serviciul Județean Anticorupție, fiind luate măsurile legale de administrare a probatoriului. Astfel, față de conducătorul auto arădean procurorul de caz a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au amendat 1.110 șoferi și au reținut mai mult de 100 de permise de conducere.
Un slătinean în vârstă de 34 de ani a fost prins la furat de combustibil dintr-un mijloc de...
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş efectuează, joi dimineaţă,...
ACTUALIZARE: Bărbatul din Vulpeni, găsit fără suflare în apele Oltului

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.