Nicușor nu mai vrea să se întoarcă la părinți (VIDEO)

tanat disparut barzaNicușor Laurențiu Lincă, băiatul în vârstă de 15 ani, dispărut de miercuri dimineață, a fost găsit în cursul dimineții de joi în locuința unei femei care stă la marginea comunei Bârza.

La căutări, care au început încă de miercuri, s-au adunat zeci oameni din forțele de ordine cărora li s-au alăturat voluntari din localitate.

Joi dimineața căutările au reînceput cu peste 70 de polițiști, jandarmi, pompieri, cu un câine de urmă și numeroși voluntari. Nicușor a fost găsit la locuința unei femei care stă undeva la marginea localității Bârza, pe toată durata dispariției sale nefiind victima vreunei infracțiuni. A fost dus la sediul Poliției pentru a da declarații cu privire la cele întâmplate. 

Băiatul a declarat deja oamenilor legii că nu ar mai vrea să se întoarcă acasă, că vrea să fie dus într-un centru de protecție socială al Direcției Generale de Asistență și Protecție Socială Olt, iar mai apoi la persoana unde a fost găsit.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au amendat 1.110 șoferi și au reținut mai mult de 100 de permise de conducere.
Un slătinean în vârstă de 34 de ani a fost prins la furat de combustibil dintr-un mijloc de...
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş efectuează, joi dimineaţă,...
ACTUALIZARE: Bărbatul din Vulpeni, găsit fără suflare în apele Oltului

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.