Ce scrie în biletul pe care l-a lăsat băiatul de 15 ani, dispărut de acasă

cautari baiat barza 1Nicușor Laurențiu Lincă, de 15 ani, din comuna Bârza, a plecat de acasă și până acum nu s-a mai întors. Echipe mixte de căutători au fost în zonă pe parcursul întregii nopți de miercuri spre joi, după ce mama adolescentului a anunțat dispariția sa la Poliție, însă până acum acesta nu a fost găsit.

cautari baiat barza 2Aproximativ 20 de echipe alcătuite din polițiști, jandarmi, pompieri, voluntari și reprezentanți ai administrației locale au pornit în căutarea băiatului prin toată localitatea, acesta lăsând înainte de a părăsi voluntar domiciliu un bilet cu un mesaj care ar întrista pe oricine dacă îl citește.

Nicușor, cel mai bun elev din clasa sa, acesta învățând la un liceu tehnologic din orașul Balș, ar fi lăsat de înțeles că nu se simte iubit de tatăl său vitreg, acesta iubindu-le mai mult pe cele trei surori ale sale. La finalul biletului spune simplu… „Vezi că am dat apă și mâncare la animale, le-am potolit, eu plec, pa!”

Căutările lui Nicușor au fost reluate, din nou, joi dimineață, fiind mobilizate undeva la peste 70 de persoane, atât forțe de ordine, cât și voluntari.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au amendat 1.110 șoferi și au reținut mai mult de 100 de permise de conducere.
Un slătinean în vârstă de 34 de ani a fost prins la furat de combustibil dintr-un mijloc de...
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş efectuează, joi dimineaţă,...
ACTUALIZARE: Bărbatul din Vulpeni, găsit fără suflare în apele Oltului

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.