Corabia. Opt persoane amendate cu 11.000 de lei în urma unui chef

petrecere chefÎn cadrul acțiunii desfășurate duminică în cadrul cărora oamenii legii au verificat dacă sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă, în cursul serii a fost întrerupt un chef care avea loc în orașul Corabia. Opt dintre participanți au fost amendați cu 11.000 de lei.

„În jurul orei 20.00, în timp ce desfășurau activități pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile impuse în această perioadă, două echipe mixte formate din polițiști și jandarmi au întrerupt o petrecere privată, organizată pe raza orașului Corabia. Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale în valoare totală de 11.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

În cursul zilei de duminică au fost verificate peste 70 de societăți comerciale, controlate aproximativ 100 de mijloace de transport persoane și au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse aproape 1.400 de persoane. În urma neregulilor constatate, echipele mixte de control au aplicat 212 amenzi în cuantum de 84.700 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55 din anul 2020.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au amendat 1.110 șoferi și au reținut mai mult de 100 de permise de conducere.
Un slătinean în vârstă de 34 de ani a fost prins la furat de combustibil dintr-un mijloc de...
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş efectuează, joi dimineaţă,...
ACTUALIZARE: Bărbatul din Vulpeni, găsit fără suflare în apele Oltului

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.