Accident Caracal. O femeie a murit iar alte trei persoane au ajuns la spital

accident caracal2Un grav accident de circulaţie a avut loc sâmbătă pe strada Walter Mărăcineanu, din Caracal. O femeie şi-a pierdut viaţa iar alte trei persoane au ajuns la spital.

accident caracal2Cel mai probabil, şoferul, un tânăr de 26 de ani, din Dobrosloveni, a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

Cinci persoane se aflau în autoturismul avariat. Din păcate, o femeie de 48 de ani a fost găsită de salvatori în stop cardio-respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarată decedată.

„La sosirea echipajelor, toate victimele se aflau în afara autoturismului. O femeie, în vârstă de 48 de ani, din municipiul Caracal, a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind imediat începute manevrele de resuscitare. Pacienta nu a răspuns manevrelor specifice și a fost declarată decedată. O femeie, în vârstă de 25 de ani, politraumatizată prin accident rutier și copilul, fără urme vizibile de traumă, au fost transportați la CPU Caracal. Tot la CPU Caracal a fost transportat și șoferul autoturismului, în vârstă de 26 de ani, din comuna Dobrosloveni, cu traumatism la membrul superior stâng”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Cea de-a cincea persoană implicată în accident, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost monitorizat la locul evenimentului și a refuzat transportul la spital.

După evaluarea la CPU Caracal, bebeluşul de 11 luni a fost transferat la Cariova pentru investigaţii medicale.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest și nu se afla sub influența alcoolului.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au amendat 1.110 șoferi și au reținut mai mult de 100 de permise de conducere.
Un slătinean în vârstă de 34 de ani a fost prins la furat de combustibil dintr-un mijloc de...
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş efectuează, joi dimineaţă,...
ACTUALIZARE: Bărbatul din Vulpeni, găsit fără suflare în apele Oltului

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.