Slatina. Şapte tineri prinşi în timp ce încercau să vândă canabis

cannabisȘapte tineri din Slatina au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă cannabis, patru dintre aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, au prins în flagrant 7 persoane, din județul Olt, care intenționau să comercializeze canabis. Față de patru dintre aceștia au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

„La data de 23 februarie a.c., polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova, au organizat 2 acțiuni de prindere în flagrant, în Slatina, în urma cărora au identificat 7 tineri, care ar fi intenționat să pună în vânzare cantitatea de 350 g de canabis.

Ulterior, polițiștii au pus în executare 11 mandate de percheziții domiciliare la adrese din județul Olt, folosite de persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc”, transmite IPJ Dolj.

Având în vedere probatoriul administrat în cauză, patru persoane cu vârste cuprinse între 19 și 30 de ani, din Slatina, au fost reținute de procurori pentru 24 de ore, în timp ce față de alți 2 tineri de 20 de ani, din Slatina, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Ulterior, Tribunalul Dolj a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor patru persoane reținute.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. De asemenea, la activități au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au amendat 1.110 șoferi și au reținut mai mult de 100 de permise de conducere.
Un slătinean în vârstă de 34 de ani a fost prins la furat de combustibil dintr-un mijloc de...
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş efectuează, joi dimineaţă,...
ACTUALIZARE: Bărbatul din Vulpeni, găsit fără suflare în apele Oltului

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.