Balș. Tânăr rănit grav după ce a intrat cu mașina într-un zid (VIDEO)

accident bals1Un tânăr bălșean a pierdut controlul direcției de mers a mașinii pe care o conducea, a părăsit partea carosabilă, a rupt gardul unui imobil și s-a oprit în zidul unei clădiri din apropiere.

accident balsPrimele îngrijiri medicale i-au fost acordate de un salvator care se afla în timpul liber.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul. La sosirea echipajelor, autoturismul se afla în afara carosabilului, iar șoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani, din orașul Balș, se afla blocat în aceasta, în stare de inconștiență. Pacientul era asistat la fața locului de plutonierul major Valentin Mihalache, paramedic al SMURD Balș, care locuiește în zona în care s-a produs accidentul și se afla în timpul liber.

Colegul nostru a asigurat accesul către victimă, care era inconștiență și a aplicat protocolul medical pentru astfel de cazuri. Pacientul a fost extras din autoturism, preluat de echipajele medicale și transportat la Compartimentul Urgențe al Spitalului Balș, inconștient, politraumatizat prin accident rutier. Bărbatul a fost transferat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, în stare gravă”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

 

 

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au amendat 1.110 șoferi și au reținut mai mult de 100 de permise de conducere.
Un slătinean în vârstă de 34 de ani a fost prins la furat de combustibil dintr-un mijloc de...
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş efectuează, joi dimineaţă,...
ACTUALIZARE: Bărbatul din Vulpeni, găsit fără suflare în apele Oltului

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.