Slatina: Lovit de un autoturism la trecerea de pietoni în giratoriul de la Steaua

acciden giratoriu slatinaLuni după-amiază, un slătinean de 42 de ani a fost acroșat de un autoturism la volanul căruia era un bărbat de 62 de ani, tot din Slatina.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 16:20, polițiștii fiind sesizați despre producerea acestuia prin apelul de urgență 112.

„Polițiștii s-au deplasat la faţa locului, respectiv în zona sensului giratoriu de pe strada Ecaterina Teodoroiu, și au găsit un autoturism, condus de un bărbat de 62 de ani, și o persoană, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, aflat în fața autoturismului, căzut pe carosabil. Bărbatul de 42 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijri medicale”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii rutieri au deschis dosar penal și continuă cercetări pentru a stabili modalitatea de producere a accidentului.

Lovit mortal de un microbuz la Călui

 

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

O femeie de 68 de ani, din comuna Sârbii Măgura, a ajuns la spital vineri după-amiaza, după ce s-a intoxicat cu fum în timpul unui incendiu care i-a cuprins locuința.
Profesorul slătinean Florin Pîrvănescu, care a predat la Colegiul Național Radu Greceanu, a fost...
Tânărul bălșean care, în seara de 23 februarie, a pierdut controlul direcției de mers a mașinii pe...
O cununie civilă la care participau în jur de 20 de persoane de etnie romă a fost întreruptă de...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.