Osica de Sus. O mașină implicată într-un grav accident a luat foc

accident osica 1Un grav accident rutier a avut loc luni, în jurul orei 12:30, la intrarea în comuna Osica de Sus dinspre Brâncoveni. O mașină a luat foc la scurt timp după ce a intrat în coliziune cu o altă mașină implicată în accident, iar una dintre cele patru persoane aflate în interiorul vehiculelor a fost grav rănită.

accident osica 2La fața locului au ajuns polițiștii rutieri pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. Circulația rutieră a fost complet blocată din cauza acestuia.

„Un accident rutier s-a produs pe DN 64, la intrare în comuna Osica de Sus. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, fiind găsit un autoturism în flăcări. Traficul rutier este complet blocat, desfasurandu-se activități de stingere a incendiului și salvare a victimelor”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

Echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean, dar și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt, au ajuns și ele în zonă pentru a acorda primul ajutor răniților. Din primele date, ar fi vorba de patru victime, toate găsite în stare de inconștiență, însă una ar fi încarcerată într-una din cele două autoturisme implicate în accident. Cadrele sanitare au solicitat deja elicopterul SMURD pentru a prelua persoana rănită mai grav. Printre mașinile implicate în accident se afla un dric care transporta o persoană decedată. În urma impactului, dricul a ajuns în şanţ. Foto: Grupul Info Trafic Slatina

O persoană a murit într-un groaznic accident la intrarea în Slatina (VIDEO)

 

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

O femeie de 68 de ani, din comuna Sârbii Măgura, a ajuns la spital vineri după-amiaza, după ce s-a intoxicat cu fum în timpul unui incendiu care i-a cuprins locuința.
Profesorul slătinean Florin Pîrvănescu, care a predat la Colegiul Național Radu Greceanu, a fost...
Tânărul bălșean care, în seara de 23 februarie, a pierdut controlul direcției de mers a mașinii pe...
O cununie civilă la care participau în jur de 20 de persoane de etnie romă a fost întreruptă de...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.