Petrecere cu 50 de persoane la un restaurant din Slatina, oprită de polițiști

petrecere oprita de politistiO petrecere organizată la un local din Slatina și la care participau aproximativ 50 de persoane a fost oprit sâmbătă seara de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat sâmbătă seara verificări la terase și restaurante din municipiul Slatina, cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă. Oamenii legii au oprit o petrecere privată organizată la un local din Slatina, la care participau aproximativ 50 de persoane.

„Polițiștii au întrerupt evenimentul și au sancționat contravențional organizatorul cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările ulterioare”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

 

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că la o terasă, tot din Slatina, nu erau respectate măsurile de diminuare a impactului riscurilor, numărul persoanelor prezente depășind limita de 30% din capacitatea localului. Administratorul locației a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.500 de lei, conform prevederilor Legii 55 din 2020.

În cadrul acțiunilor desfășurate, au fost legitimate aproximativ 1.400 de persoane, verificate 81 societăți comerciale, restaurante, terase și parcuri, precum și 44 de mijloace de transport. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 123 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea pentru nepurtarea măștii de protecție.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit într-un accident rutier petrecut în fața Palatului Parlamentului. Bărbatul de 30 de ani se afla pe motocicleta personală când a fost izbit de un autoturism.
În dimineața zilei de joi, un tânăr de 20 de ani a fost găsit decedat într-o mașină răsturnată pe...
Un bărbat de 45 de ani, din Caracal, a ajuns la spital, miercuri seara, după ce autotractorul pe...
În dimineața zilei de miercuri, un corăbian, care conducea un autoturism, pe Drumul Național 54 A,...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.