A murit după ce s-a împușcat accidental cu o armă de vânătoare

arma vanatoareUn bărbat de 76 de ani, originar din Teslui, a murit vineri seara după ce s-ar fi împușcat accidental cu o armă de vânătoare.

Un echipaj de cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt, dar și paramedicii de la SMURD Slatina, au intervenit la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale victimei, care a fost găsită cu o rană împușcată în zona inghinală.

În jurul orei 21:30 a fost făcut apelul de urgență la 112, iar în scurt timp echipajele de prim ajutor au ajuns la domiciliul bărbatului, acesta fiind găsit în stare foarte gravă. Timp de o oră au fost efectuate manevre de resuscitare, însă acestea au fost fără succes, fiind constatat decesul acestuia.

Echipaje de polițiști au fost solicitate și ele la locul producerii tragediei, pentru a face cercetări și a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Din primele informații, arma de vânătoare s-a descărcat accidental, bărbatul din Teslui suferind rana împușcată din zona inghinală.

„În această seară (vineri n.r.), Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul 112 despre faptul că un bărbat, în vârstă de 76 de ani, în timp ce se afla în locuința sa din comuna Teslui, județul Olt, s-ar fi împușcat accidental cu o armă de vânătoare. Echipa operativă, formată din polițiști de investigații criminale, de la Biroul Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și polițist criminalist, s-a deplasat de îndată la locul producerii evenimentului. Între timp, din păcate, în urma plăgii suferită, bărbatul a decedat. Cercetările sunt în plină desfășurare”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

O femeie de 68 de ani, din comuna Sârbii Măgura, a ajuns la spital vineri după-amiaza, după ce s-a intoxicat cu fum în timpul unui incendiu care i-a cuprins locuința.
Profesorul slătinean Florin Pîrvănescu, care a predat la Colegiul Național Radu Greceanu, a fost...
Tânărul bălșean care, în seara de 23 februarie, a pierdut controlul direcției de mers a mașinii pe...
O cununie civilă la care participau în jur de 20 de persoane de etnie romă a fost întreruptă de...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.