Incendiu la magazinul de articole funerare al administratorului cimitirului Strehareți (VIDEO)

incendiu magazin funerarUn incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la magazinul de articole funerare de pe strada Strehareți din municipiul Slatina al cărui proprietar este concesionarul Cimitirului Strehareți.

La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție la înălțime și un echipaj SMURD.

Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt, a declarat că la sosirea echipajelor de salvatori incendiul se manifesta în interiorul clădirii, cu flacără și degajări mari de fum, cu posibilitate de propagare la o clădire administrativă, aflată în continuarea magazinului.

„Localizarea rapidă a incendiului, la nivelul clădirii în care funcționa magazinul, a readus semnificativ pagubele, clădirea administrativă fiind salvată în totalitate. Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ două ore”, a spus reprezentantul ISU.

În urma incendiului au ars materiale specifice activității societății, respectiv batiste, prosoape, eșarfe, sicirie, lumânări, tâmplăria din PVC și s-a degradat acoperișul clădirii.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului a fost un mijloc de încălzire, lăsat în funcțiune, nesupravegheat.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit într-un accident rutier petrecut în fața Palatului Parlamentului. Bărbatul de 30 de ani se afla pe motocicleta personală când a fost izbit de un autoturism.
În dimineața zilei de joi, un tânăr de 20 de ani a fost găsit decedat într-o mașină răsturnată pe...
Un bărbat de 45 de ani, din Caracal, a ajuns la spital, miercuri seara, după ce autotractorul pe...
În dimineața zilei de miercuri, un corăbian, care conducea un autoturism, pe Drumul Național 54 A,...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.