Derapaje din cauza zăpezii pe drumurile din Olt

tir derapat si rasturnatÎn dimineața zilei de luni a intrat în vigoare un cod galben de ninsori abundente. Pe drumurile care tranzitează județul s-au produs trei evenimente rutiere ușoare.

Alin Basășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că luni dimineață, în comuna Movileni, un microbuz cu opt pasageri a derapat în afara carosabilului. Acesta a fost repus pe carosabil cu ajutorul unui buldoexcavator al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Movileni.

Un alt microbuz a ajuns în șanț și între comunele Brebeni și Schitu. Nu au fost victime, iar puținii pasageri care se aflau în acesta au fost preluați de un alt mijloc de transport în comun pentru a-și continua drumul până la destinație.

Tot luni dimineață, la intrarea în orașul Balș, dinspre Craiova, un autocamion încărcat cu fructe a derapat în șanț. Traficul s-a desfășurat tot timpul normal, urmând ca acesta să fie repus pe carosabil, cu ajutorul unor utilaje de mare capacitate.

Polițiștii rutieri au intervenit la toate cele trei evenimente, pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care acestea au avut loc.

Pe celelalte tronsoane de drum nu s-au înregistrat probleme deosebite, în județul Olt circulându-se în condiții de iarnă.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un corăbian a fost găsit fără suflare, vineri noaptea, după ce casa acestuia de pe strada Islaz, a fost cuprinsă de flăcări.
Un bărbat de 76 de ani, originar din Teslui, a murit vineri seara după ce s-ar fi împușcat...
Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la magazinul de articole funerare de pe...
Două autoturisme au fost implicate într-un accident de circulație produs în comuna Bobicești. O...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.